MENJEJAK FREEMASONRY YAHUDI DI IPOH

>> Friday, April 24, 2009



















Ada sekali tu ada teman forwardkan gambar tentang kedudukan lodge Freemasonry ni kan, tetapi teman tak puas hati kerana teman guna kamera kompak biasa jer, tetapi pagi tadi teman bawak Nikon D60 dan zoom 70:300mm pergh nampak jelas.

Sahabat boleh klik gambar tu, terutamanya gambar no 2, ada tulisan CETENARY 1907 -2007, rumah ini telah bertapak di Ipoh dan mendapat sokongan dan dokongan yang padu dari golongan bangsawan dan Istana http://en.wikipedia.org/wiki/Sultan_Azlan_Shah_of_Perak

Ada sorang ustaz tu tanya teman "ate kalau dema nak buat rumah , salah ke? " Oooi teman kata freemanson tu yahudi, mereka ni ler byk hhantar tentera ke Palestine untuk membunuh rakyat palestine.

Banyak dalam Internet cerita tentang freemanson ni, so hati-hati le dengan Institusi ini;

The Rotary Clubs
The Lions Clubs
The Royal Ipoh Club
WWF-Malaysia
Macdonald
Kentucky Fried Cicken
Coca-cola
Starbuck dan lain-lain

Sahabat boleh dengar penerangan AF Tn Guru Hj Hadi Awang tentang Freemasonry Yahudi


GreenBoy : Seram kalau kita baca komitmen mereka dengan negara kita khususnya dalam pendidikan, tambahan pula dengan ada kuasa kuat yang menyokong mereka dari belakang.

2 comments:

Adi Noramin Bin Mohd Resat June 10, 2009 at 12:33 PM  

Anda boleh layari youtube dan search 'the arrival'...suatu pendedahan yang bakal menggerunkan anda! pendedahan Dajjal, Freemason , 9-11 dan lain2 dari akar umbinya...

Anonymous November 4, 2011 at 5:47 AM  

freemason salah satu cabang iluminati(organisasi tunjang secret society) mereka bekerja untuk menyiapkan tampuk pemerintahan dajjal.saudara boleh juga mengkaji dan melihat video the light sehingga part 42 selain the arrival.dan ikutilah selalu ceramah tentang dunia akhir zaman oleh sheikh imran nazar hossein salah seorang ulama islam yg selalu menerangkan subjek dan hadis akhir zaman.(ramai manusia2 yg masih tidak sedar dengan konspirasi dajjal,moga ALLAH melindungi kita dari fitna nya) -ALQoim-

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP