MAJLIS PENYAMPAIAN KELENGKAPAN SEKOLAH DAN BUBUR LAMBUK PAS CAW MANJOI

>> Saturday, January 01, 2011

Kasut-kasut di bawa oleh peniaga Good Looking dari Ipoh, terima kasih Mr Gerry dan rakan, kerana membawa kasut-kasut untuk di pilih oleh para penerima pagi itu dan memberi harga yang cukup Istimewa.

Beratur untuk mencuba dan memilih kasut sekolah.

Anak-anak mencuba dan memilih kasut yang sesuai..
AF Ust Wan menyampaikan sumbangan bulanan PAS Cawangan Manjoi kepada kumpulan fakir miskin.

Melancarkan Kopi Cap Songkok, produk eksklusif Pas Cawangan Manjoi.Penyampaian Beg dan Kasut sekolah kepada anak-anak sekitar Gugusan Manjoi.

Para hadirin mendengar ucapan ucapan dari AF Ust Wan Tarmizi

AF Ust Wan Tarmizi Ket Urusan Ulama, menyampaikan Tazkirah Dhuhanya dalam majlis tersebut.

Sdr Zairul Azrun Ket Pemuda menyampaikan bubur lambuk kepada seorang penunggang motosikal.

Pengagihan Bubur Lambuk kepada orang ramai.

Para petugas menyediakan bubur lambuk yang akan diagih-agihkan kepada orang ramai.

010111 Kg Manjoi: Sempena musim persekolahan yang akan bermula 2 hari lagi, seramai 70 orang anak-anak sekitar gugusan menerima kelengkapan sekolah berupa beg dan kasut sekolah.

Kelengkapan tersebut telah di sumbang oleh Puan Yusnita Yusoff seorang peguambela, peguamcara , sivil dan syarie, dan akan membuka cawangan yang baru di Manjoi tidak lama lagi.

Semua bantuan-bantuan tersebut telah disampaikan oleh Puan Yusnita sendiri, AF Ust Lokmanulhakim Timb YDP Pas Tambun, Af Ust Wan Tarmizi Abd Aziz, Ketua Urusan Ulama', En Mohd Khir Faizal Yahaya Setiausaha PAS Kawasan Tambun dan Sdr Zairul Azrun Zainal Abidin.

Pada majlis itu AF Ust Wan Tarmizi turut menyampaikan tazkirah dhuha dan melancarkan kopi Cap Songkok produk eksklusif PAS Caw Manjoi.

Di akhir majlis itu, pengagihan bubur lambuk telah didiakan, sebanyak 2 periuk bubur lambuk diagih-agihkan kepada orang ramai.


0 comments:

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP