MAJLIS SAMBUTAN BADR AL-KUBRO BERJAYA TAHNIAH SEMUA

>> Sunday, September 06, 2009

Ustaz ni berita baik punya..
Ketua Pemuda Tambun menyantuni Ust Misbah dalam jamuan meraikan para petugas.
Bersama meraikan para petugas di kedai abang Not Koew Teow.

Para hadirin tidak melepaskan peluang bersalaman dengan Tuan Guru yang disayangi
Ehhh.. Tuan Guru pun dapat.. pengerusi tak der ker... ok kalau sesiapa nak tempat kuih raya boleh hubungi pengarah Unit Amal.
Pengarah Unit Amal dengan gaya paling sopan menyampaikan cenderahati kepada Pesuruhjaya PAS AF Ust Bakar Hussein, ada apa-apa kot..

Dato' Seri Nizar senyum jer, Bubar DUN..
Pengarah Unit Amal menyampaikan cenderahati kepada Pengerusi Surau
mendoakan Ummah dalam keaadan sejahtera dan aman,
Tuan Guru Haji Hadi Awang Presiden PAS menyampaikan cermah beliau berkenaan dengan Badr Al-Kubro
Para pimpinan kelihatan pengerusi majlis Ust Misbahul Masduki Setiuasaha perhubungan PAS Negeri Perak
Ceramah TGHH, kelihatan antara puluhan ribu yang hadir.
Selepas solat Tarawih, mendoakan kesejahteraan Ummah dan Negeri Perak.

Kuliah berkitab yang disampaikan oleh AF Ust Shuaid Din, Ketua Dewan Ulama' PAS Perak
Tugas yang digemari oleh para Ulama' dan para nabi iaitu mentahniqkan bayi. Kelihatan TGHH mentahniqkan seorang bayi di rumah pengerusi surau Cikgu Mat Anjang.

Makan dalam saf.. ok jugak kan
Ishhh sapa ni...
Para hadirin menjamu jamuan Iftor, ehmm abang taza apsal diorang makan berbaris memang berdisplin betul.
Di antara wakil non-muslim dan kelab penyokong PAS yang turut sama berbuka dan merasai suasana berbuka puasa.
Para muslimat dan wakil wanita PPP non-muslim yang bersama-sama berbuka dan merasai suasana berbuka puasa.

Antara nikmat di bulan puasa ialah sewaktu berbuka dan menyambut hari raya.
Saf pemuda yang masih belum menukar baju hitam mereka yang tetap dengan semangatkan DUN Perak
Tempat jamuan para VVIP, biasa sahaja.

Dikatakan mamat ini adalah informer UMNO Manjoi, (ehmm.. ok le)

Hidangan Iftor telah siap di susun untuk menerima para jemaah.

Persiapan Iftor sedang disiapkam oleh para petugas. Team Helmi.
Antara peserta muslimat yang hadir dalam Liqa' Al-Fikri PAS Negeri Perak
Pada hadirin memberi tumpuan penuh saranan dan taujihad yang disampaikan oleh TGHH pada program Liqa' Al-Fikr PAS Negeri Perak

Salah satu hasil lukisan yang telah di tanda-tangani oleh TGHH.

Tuan Guru Haji Hadi (TGHH) menurunkan autograf ke atas hasil kerja salah seorang unit amal yang kreatif, lukisan-lukisan ini akan di lelong pada program Pakatan nanti.
Mesyuarat demi mesyuarat untuk menjayakan program besor, Abg Taza lu memang ngam... yang lain pun same...

Mesyuarat perlaksanaan, korang memang best, team work dan boleh terima arahan dengan baik, di antara yang hadir, lawyer tak hadir tak sihat.

Ini ialah banner yang kedua, selepas banner yang pertama telah di curi oleh musuh yang tersangat benci kepada pengajian Ilmu agama.

Di antara banner yang dicemburui oleh pihak UMNO/BN (teman heran banner pun dema nak jelaous)Persiapan awal tempat, masih kosong kecuali beberapa khemah didirikan.

2 comments:

TBO September 7, 2009 at 1:38 PM  

salam

sape yg jadi spy (sepai) yg pakai songkok putih dibelakang tu ke he he

GreenBoy September 9, 2009 at 11:45 PM  

agaknya ada rope ker.. ishk org kuat KP Tambun tu..

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP