NASIB SEORANG SEKULARISME, MEKAH PUN TAK AMAN BAGI MEREKA

>> Wednesday, November 02, 2011

Bagaimanalah agaknya manusia seperti Najib dan Rosmah ini, di tempat yang paling selamat pun mereka terpaksa dikawal sedemikian rupa.. kesian mereka..


berbanding dengan AF Tuan Guru Nik Abdul Aziz Menteri Besar Kelantan yang bagi beliau inilah tempat yang paling aman dan paling hampir taqarrub beliau dengan 'kekasihnya'

KP : Semoga Allah memberi taufiq dan hidayah kepada kedua pasang pimpinan negara agar sekembali ke tahahair akan berubahlah cara hidup mereka.. Ameen

4 comments:

otaklunyai November 2, 2011 at 11:35 PM  

kawal macam-mana ketat pun, kalau dah Qadha Allah nak sampai... kena jugak... kalau tak didunia tungguuuuu balasan yg berganda2 diAkhirat... "Salah satu dari tiga golongan manusia yg akan disumbat ke Neraka tanpa hisab adalah pemimpin yg zalim" seperti naajeeb...

Anonymous November 4, 2011 at 1:00 PM  

Orang yg Banyak Buat SALAH memang Macam Tu,, TAKUTTTTT... TELUR masuk Dalam PERUTTTT

wa cakap lu...

Anonymous November 5, 2011 at 3:13 AM  

Adussss.., Kesian plak dgn korang. X abis2 nk cari kesalahan org lain hinggakan sesama Islam korang nk hentam. Nk ckp lagu mana lagi klu dah korang silap didikan agama. Kutuklah apa pun krn yg dapat pahala bukan hampa tp DS Najib, kat hampa DOSA sudah tentu.(Agak2 korang post x komen aq nie?)

Anonymous November 9, 2011 at 7:52 PM  

huwaaah dah dapat special guard semasa menunaikan haji, tempat menginap pun sure hebat punya, entah berapa bintang pastu dapat haji express senandung malam plak.. terkejut mufti perlis macamana boleh habis awal.. pergh komen teman dengan tuhan pun nak berkira ke?

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP