YB HAMIDAH DI MINTA BERTAUBAT

>> Friday, January 15, 2010

Dulu dia ni kata "kalau jumpa ular dan hindu, kita kena bunuh hindu dulu baru ular" beliau cukup fanatik semangat melayunya.
Ini ialah gambar dikatakan berada di dalam blog YB Hamidah Osman ADUN Sungai Rapat, yang diketahui seorang Melayu beragama Islam, kami memohon supaya beliau bertaubat dan tidak lagi melakukan gambar seumpama ini lagi, kami di pastambun.blogspot.com mengajak seluruh pengunjung bersama-sama berisghtifar, jangan disebabkan politik kita tergadai akidah.

Apa yang hendak dikatakan ialah sebenarnya Isu Kalimah Allah ini adalah hanya berkocak dikalangan orang politik sahaja, tetapi rakyat mereka tidak mahu terlibat dalam isu ini, ini terbukti apabila seorang kawan saya yang berkerja di Hospital Fatimah, Ipoh, mengatakan walaupun hospital itu memang majoritinya orang kristian tetapi mereka tidak mengendahkannya, jadi janganlah kita berbalah sesama-sendiri.

Tetapi walauapapun YB HAMIDAH OSMAN mohon bertaubat sekarang juga.

GreenBoy : KP ..! teman cari juga tapi dah tak da dah artikel tu.. dema dah tarik keluar kot.

2 comments:

Anonymous January 15, 2010 at 6:46 PM  

Midah ni mempermain-mainkan orang dengan isu agama - menuduh orang kufur seperti dalam gambar itu dia rasa seronok dan tak ingat yg Allah akan tanyakan dia.Kau kena bertanggungjawab bila mampus nanti!

teropongalam January 31, 2010 at 7:26 AM  

Mestilah tarik kuar sbb takut kena saman. Malu bro....

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP