BN PUSAT TIDAK HIRAUKAN HASRAT AHLI BAWAHAN UMNO MANJOI

>> Tuesday, April 16, 2013

Azizul Kama menerima cenderati dari persatuan india muslim


Mohd Ziad   

Dalam masa calon-calon bergembira dan tidak sabar-sabar untuk menunggu hari mengundi, ahli-ahli UMNO Manjoi tidak boleh menerima hakikat bahawa hasrat mereka untuk menobatkan anak kelahiran Manjoi dan mengadakan program-program kebajikan sejak kebelakanngan ini iaitu Sdr Azizul Kama,  tidak kesampaian, ini kerana dalam pengisytiharan nama 'underdog' yang di sebut sebagai calon BN N23 Manjoi iaitu Mohd Ziad Dato Zainal seorang ahli Koperat , beliau seorang yang bersahsiah tinggi dan bekas pelajar Sekolah Menenggah Izzuddin Shah Ipoh.

Kelihatan pada malam ini (16 Apr) beberapa bilik gerakan yang sebelum ini ceria telah gelap dan tidak seperti biasa hinggar binggar dengan anak-anak muda dan tayangan wayang pacak mereka, apakah mereka akan berpaling tadah seperti Hj Suhud dan rakan-rakannya atau merajuk kerana tidak tercapai apa yang mereka harapkan.

Apabila di tanya kepada salah seorang ahli koperat UMNO beliau menjawab inilah budaya UMNO menjelang pilihanraya..

1 comments:

Anonymous April 16, 2013 at 8:11 PM  

Tajoi: ZIAD DATO ZAINAL CALON BN NAK AMIK TANAH MA "JANGAN UNDI ZIAN DATO ZAINAL DULU DIA PERABIH TANAH BERCHAM JUAL KAT TOKE DIA YTL DAPAT UMAH 1 BIJIK KAT LONDON. JANGAN BAGI ZIAD JUAL TANAH MANJOI PU"

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP